Ευχαριστήριο από τη Δημοτική Αρχή για τη νέα γέφυρα του Παύλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Ορχομενού χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς, να εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή της γέφυρας στη θέση Διπότι της Κοινότητας Παύλου. Σε αυτοψία της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά και της δημάρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη στην υπάρχουσα, επικίνδυνη γέφυρα επιβεβαιώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης για την προώθηση έργων που αφορούν στο δήμο. 


Το νέο έργο που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και το οποίο παραλήφθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, προβλέπει τη χάραξη νέας οδού μήκους περίπου 1 χλμ και την κατασκευή νέας γέφυρας δίπλα στην υπάρχουσα.
Πιστή στην προεκλογική της δέσμευση η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη τόνισε ότι οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την περιφέρεια, θα κινηθούν με ταχύτατους ρυθμούς ώστε η νέα γέφυρα να παραδοθεί στους δημότες το συντομότερο δυνατόν.  



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/37GtACi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη