Λαμία: Πρόστιμο από Παπαϊωάννου παρά την πρόκριση


Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν έξαλλος με την εμφάνιση της Λαμίας, η οποία έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε κόντρα στα Τρίκαλα κι επέβαλε πρόστιμο ύψους 10000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές του παρά την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα.

Η Λαμία υπέφερε από τα Τρίκαλα της Football League, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Φθιώτες ήταν κακοί και τυχεροί, καθώς οι Θεσσαλοί άγγιξαν το γκολ και την πρόκριση.

Είχαν οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά του Πέλκα στην τελευταία φάση του ματς στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου. Μάλιστα από τη Γερμανία όπου βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παρακολούθησε τηλεοπτικά το ματς και ήταν έξαλλος.

Ανακοίνωσε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη διοίκηση της ομάδας πρόστιμο ύψους 10000 ευρώ. Η δυσαρέσκεια κατευθύνθηκε κυρίως προς βασικούς ή πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας όπως οι Βασιλόγιαννης, Σάλιακας, Ρόμανιτς και Τζανετόπουλος, οι οποίοι έμειναν μακριά από τον κακό τους εαυτό.

Συνεχάρη, ωστόσο, την ομάδα των Τρικάλων η οποία άγγιξε το θαύμα της πρόκρισης και τον προπονητή αυτής, Περικλή Αμανατίδη.

www.sport24.gr
Νεότερη Παλαιότερη