Τα αθλητικά παπούτσια που θα κάνουν θραύση τη νέα σεζόν


Ποιές θα είναι οι νέες τάσεις στα ανδρικά παπούτσια αθλητικά φέτος; Oι τάσεις στα αθλητικά παπούτσια έρχονται και φεύγουν. Η αλήθεια είναι ότι η μόδα έχει πλέον σημαντικό και πολύ
ευχάριστο ρόλο στην αισθητική των αθλητικών παπουτσιών. Τα αθλητικά παπούτσια πλέον μεταφέρονται και εκτός γυμναστηρίου, καθώς αποτελούν ένα must-have κάθε γκαρνταρόμπας και φοριούνται με τα πάντα. Από αυστηρά κοστούμια μέχρι casual look. Υπάρχουν πολλοί και αμέτρητοι τρόποι styling!

Έχοντας καλωσορίσει τη νέα χρονιά και τη νέα σεζόν, ίσως ήρθε η στιγμή για να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις στα ανδρικά αθλητικά παπούσια. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα rovo.gr θα βρείτε πολλές ιδέες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Τα παρακάτω trends που θα πρωταγωνιστούν φέτος:

Χοντροκομμένα Αθλητικά Παπούτσια



Είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτά τα χοντροκομμένα αθλητικά θα επικρατήσουν και φέτος στο προσκήνιο της μόδας. Θυμίζουν εκείνα που φορούσαν οι μπαμπάδες μας τη δεκαετία του '90 αλλά είναι η νέα εμμονή της μόδας και φέτος. Είναι εξαιρετικά άνετα στο περπάτημα και στο τρέξιμο, και παρέχει επίσης και την κατάλληλη στήριξη στο πόδι.

Άσπρο Minimal



Από τα πλέον πιο βασικά και minimal αθλητικά παπούτσια είναι τα λευκά. Λόγω του χρώματός τους αλλά και του design τους είναι το πιο εύκολο παπούτσια για να φορεθεί! Αυτά τα παπούτσια θα έπρεπε να ανήκουν σε όλες τις παπουτσοθήκες μας. Μπορείτε να τα φορέσετε άνετα το πρωί όταν πάτε στη δουλειά ή όταν πάτες χαλαρές βόλτες έξω ή ακόμα και για τη βραδινή σας έξοδο. Είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και για όλα τα γούστα. Συνδυάζεται με τις περισσότερες αποχρώσεις και τις περισσότερες στυλιστικές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε να το συνδυάσετε με jean ή υφασμάτινο παντελόνι και φούτερ ή μακρυμάνικη μπλούζα.

Unisex Χρωματιστά Αθλητικά



Τα πολύχρωμα αθλητικά βρίσκονται επίσης παντού και είναι επίσης η νέα τάση της μόδας. Μπορείτε να τα δείτε στα feed των social media ακόμα και έξω στους δρόμους. Αυτά τα αθλητικά μπορούν σας χαρίσουν μια πιο διασκεδαστική και χαρούμενη όψη και μπορούν να ενταχτούν σε οποιοδήποτε σύνολο. Επίσης, θα δώσουν ζωντάνια στην στυλιστική σας επιλογή. Ακόμα και ο καιρός είναι μουντός, θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Για περισσότερα αθλητικά παπούτσια, μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρικό κατάστημα rovo.grτο οποίο παρέχει οικονομικά και ποιοτικά παπούτσια αθλητικά.

Νεότερη Παλαιότερη