ΑΕΚ: Αυτόν τον παίκτη "τσεκάρει" για τη θέση του Σαντ Ρος - ΦΩΤΟ

Η ΑΕΚ κινείται γρήγορα για να καλύψει το κενό που της άφησε η αποχώρηση του Κουβανού γκαρντ/φόργουορντ, Χάουαρντ Σαντ Ρος. Έτσι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του είναι ο Σεμάζ Κρίστον.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται στη Λιμόζ, η οποία συμμετείχε στο EuroCup (αποκλείστηκε στο ΤΟΡ 16) και είναι ψηλός γκαρντ (1.91μ), κάτι που έψαχνε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Σε 7 παιχνίδια στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Αμερικανός γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, 8 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 0,9 κλεψίματα, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει 16,1 πόντους, 7,1 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα.

Ο Κρίστον επελέγη στο draft του ΝΒΑ το 2014 στο Νο55 από τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά αγωνίστηκε στη θυγατρική των Θάντερ, Oklahoma City Blue. Το 2016-17 πέρασε από την ομάδα της Οκλαχόμα και στη συνέχεια έπαιξε σε Κίνα (Guangzhou Long-Lions), Πουέρτο Ρίκο (Santeros de Aguada) και Ισραήλ (Χάποελ Μπερ Σεβά).

Βέβαια, οι παράγοντες της ΑΕΚ δεν έχουν καταλήξει 100% σε εκείνον, καθώς εξετάζουν μια - δυο περιπτώσεις ακόμα. Όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες ή και αύριο, μετά το παιχνίδι με την Μπαντίρμα.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε τη φωτογραφία:



via Press24.gr https://ift.tt/30guliH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη