Επίδομα γέννας: Κατατίθεται για ψήφιση το νομοσχέδιο στη Βουλή - Ποια άλλα νομοσχέδια παίρνουν σειρά

photo: Eurokinissi

Κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το επίδομα γέννας (2.000 ευρώ υπέρ των νέων γεννήσεων). Ακολουθούν τα νομοσχέδια του Υποδομών.

Στο μεταξύ, τίθενται προς ψήφιση στην ολομέλεια, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, τα νομοσχέδια του υπουργείου Εξωτερικών με τις ρυθμίσεις για το Brexit (Παρασκευή, 17/1), του υπουργείου Εσωτερικών για την εκλογή βουλευτών (Τετάρτη 22 ή Πέμπτη 23/1) όπου αναμένονται ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, καθώς και του υπουργείου Παιδείας για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πέμπτη 23 ή Παρασκευή 24/1).

Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο για την εκλογή βουλευτών μπαίνει αύριο για επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή, η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει το έργο της τη Δευτέρα 20/1. Η ολομέλεια θα συζητήσει το νομοσχέδιο την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, και εάν χρειαστεί και την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Κατά την έναρξη συζήτησης του νομοσχεδίου αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μετά την ομιλία του, θα μεταβεί στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/3aauzfR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη