Μείωση της τιμής στο Χιονοδρομικό του Παρνασσού ζητά η Παπαθωμά : Πιστεύουμε ότι δικαίωμα στη χαρά του βουνού έχουν όλα τα παιδιά μας!



Επιστολή διαμαρτυρίας εστάλη από την Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, προς τον Δ/ντα Σύμβουλο και Δ. Σ. της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, με αίτημα την αναμόρφωση της τιμολογιακής  πολιτικής του Χ. Κ. Παρνασσού .

« Θέλοντας να ενισχύσουμε το ρόλο του Χιονοδρομικού μας στην τοπική μας κοινωνία, ζητάμε έναν επαναπροσδιορισμό των τιμών, οι οποίες να λαμβάνουν υπ' όψιν τους την εντοπιότητα, τους μαθητές μας, τους αθλητές και τα φυτώρια .

Καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση , γιατί πιστεύουμε ότι δικαίωμα στη χαρά του Βουνού,έχουν όλα τα παιδιά μας» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/37RncrF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη