Καταστήματα: Επιστρέφουν στο κανονικό τους ωράριο - Πότε αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις

Επανέρχονται από σήμερα, Τρίτη 7 Ιανουαρίου στην κανονική τους λειτουργία τα εμπορικά καταστήματα.

Αναλυτικά το ωράριο έχει ως εξής:

- Δευτέρα, Τετάρτη: 9 π.μ - 3μ.μ.

- Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9 π.μ- 2 μ.μ. και 5:30 μ.μ.- 9 μ.μ.

- Σάββατο: 9 π.μ - 3 μ.μ.

- Κυριακή: Κλειστά

Τα περισσότερα καταστήματα στον εμπορικό δρόμο της Ερμού στην Αθήνα λειτουργούν 9 π.μ- 5 μ.μ. ενώ τα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα ανοίγουν κάθε μέρα από τις 9 π.μ μέχρι τις 9 μ.μ. (Σάββατο έως 8 μ.μ.).

Οι χειμερινές εκπτώσεις

Τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 θα ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020. Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιανουαρίου θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα της χώρας με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Σημειώνεται ότι οι επίσημες περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι δύο χειμερινές και οι επόμενες θα έρθουν τοπρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη(δηλαδήαπό την Κυριακή 1 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020).



via Press24.gr https://ift.tt/2N4RjUB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη