Συνάντηση με τους υπεύθυνους του ΔΕΔΔΗΕ Θήβας είχε η κα Γιώτα Πούλου


Η βουλευτής Βοιωτίας κ. Γιώτα Πούλου συναντήθηκε σήμερα 9 Ιανουαρίου 2020 με τους κ.κ. Γιώργο Αθανασιάδη διευθυντή και Γιώργο Σιδέρη προϊστάμενο του Τεχνικού Τομέα του ΔΕΔΔΗΕ Θήβας και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στην περιοχή Θηβών και Αλιάρτου.

Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι ξεπέρασαν τα ανθρώπινα όριά τους και σε πολύ αντίξοες συνθήκες εργάστηκαν συστηματικά για την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης των οικισμών.

Όμως, η μη έγκαιρη προμήθεια του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την κεντρική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ, δυσχέρανε το έργο της αποκατάστασης, προσθέτοντας μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστερήσεις, στους εργαζόμενους αλλά και στους εξυπηρετούμενους πολίτες.

Διερωτόμαστε αν αυτή η ολιγωρία εντάσσεται στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την απαξίωση και το ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Από το γραφείο της βουλευτού Βοιωτίας

Γιώτας Πούλου




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/39RmxIq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη