Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν τα δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων

Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν τα δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων

Μετά από τρία χρόνια ξεκινούν και πάλι από τον Δήμο Αθηναίων τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων, μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν αφορούν τομείς μεταξύ των οποίων ξένες γλώσσες, νέες τεχνολογίες στην τρίτη ηλικία, δημιουργία ιστοσελίδας, επιχειρηματικότητα και Τουριστική - Πολιτιστική ανάπτυξη, εκπαίδευση μεταναστών, φωτογραφία, ραπτική, κ.α.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Δείτε περισσότερα εδώ



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Nr03V5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη