Έλλειψη προσωπικού στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς – Με τον Υπ. Δικαιοσύνης συναντήθηκε ο κ. Α. Κουτσούμπας

Σε συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα, με τους Δικηγόρους Βουλευτές συμμετείχε ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ κ. Α. Κουτσούμπας. Η συνάντηση έγινε με παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Πικραμμένου & του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Καλαφάτη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις ελλείψεις προσωπικού στα Πρωτοδικεία όλης της χώρας & ειδικά στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς & στο Εφετείο Λαμίας.



Περαιτέρω, πρότεινε τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν υπό τις σημερινές οικονομικές συνθήκες στον τομέα της δικαιοσύνης και συγκεκριμένα την κωδικοποίηση της νομοθεσίας περί οικονομικών αδικημάτων, την κατάργηση των διατάξεων του Κ.Πολ.Δ. για προσωπική κράτηση λόγω αδικοπραξίας, την κατάργηση των αδικημάτων της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και της ακάλυπτης επιταγής καθώς και τη θεσμοθέτηση της ανυπαίτιας αντικειμενικής αδυναμίας πληρωμής στα ποινικά αδικήματα.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2RK2ULj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη