-->

Δένδιας από Βρυξέλλες: Πρέπει να διαπιστωθεί η ακυρότητα των μνημονίων Τουρκίας-Λιβύης - ΒΙΝΤΕΟ

Την αναγκαιότητα να διαπιστωθεί η ακυρότητα και η ανυπαρξία των συμφωνιών που υπέγραψε η Άγκυρα με την κυβέρνηση της Τρίπολης, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών, σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

Σχετικά με το Ιράν, ο Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε πως "η Ελλάδα υποστηρίζει την αποκλιμάκωση της έντασης στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και του διαλόγου".

Αναφορικά, δε, με την κατάσταση στη Λιβύη, ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως "υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του Ειδικού Εκπροσώπου του ΓΓΗΕ για τη Λιβύη, Ghassan Salame και της Διαδικασίας του Βερολίνου" για να διαμηνύσει στη συνέχεια: "Πρέπει όμως να διαπιστωθεί η ακυρότητα και η ανυπαρξία των μνημονίων που υπεγράφησαν μεταξύ της κυβέρνησης της Τρίπολης και της Τουρκίας, τα οποία το μόνο το οποίο υπηρετούν είναι την ένταση στην περιοχή".



via Press24.gr https://ift.tt/2sXDH6R
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->