Λονδίνο: Κινέζος μεγιστάνας σπάει το ρεκόρ για αγορά κατοικίας - Το ποσό που θα δώσει

Μία ανάσα πριν καταρρίψει το ρεκόρ αγοράς ακινήτου στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται ένας Κινέζος μεγιστάνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Telegraph ο Cheung Chung Kiu έδωσε τα χέρια για την αγορά ενός αρχοντικού 45 δωματίων, το οποίο βρίσκεται στη συνοικία Νάιτσμπριτζ.

Πρόκειται για μια συνοικία που συνορεύει με το Χάιντ Παρκ, είναι πλούσια σε βικτοριανές κατοικίες και συγκεντρώνει κατοίκους και τουρίστες που προέρχονται από όλον τον κόσμο, προκειμένου να δειπνήσουν σε κάποιο από τα πολυτελή εστιατόριο ή να επισκεφθούν το εμβληματικό πολυκατάστημα Harrods.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Κινέζος μεγιστάνας θα πληρώσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια λίρες για να κάνει δικό του το σπίτι και συγκεκριμένα ένα ποσό κοντά στα 210 εκατομμύρια λίρες.

Θα είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για σπίτι στην Βρετανία ξεπερνώντας τα 140 εκατομμύρια λίρες που δόθηκαν πριν λίγα χρόνια για μία κατοικία στο Οξφορντσάιρ.



via Press24.gr https://ift.tt/2NgUYi1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη