Εργαστήρια φέτος το ΣΔΕ με ΤΕΦΑΑ, «Ορφέα», Ερυθρό Σταυρό

Εργαστήρια φέτος το ΣΔΕ με ΤΕΦΑΑ, «Ορφέα», Ερυθρό Σταυρό

Πάντα μας εκπλήσει ευχάριστα το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής!
Σήμερα έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση στις 16:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων που χρησιμοποιεί το ΣΔΕ Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση για το νέο έτος. Θέμα της εισήγησης θα είναι » η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Εισηγητής θα είναι ο Αστυνόμος Α΄ Απόστολος Δελτσίδης, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Δ/ντης του ΣΔΕ, Ηλίας Βλάχος, ευχαρίστησε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους, τόνισε πως η συνεργασία θα συνεχιστεί με ενημερώσεις και γι' άλλους σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς.
Όπως σημείωσε ο κ. Βλάχος, οι φετινές εκδηλώσεις του ΣΔΕ, αλλάζουν λίγο τη μορφή τους και πέρα από απλές διαλέξεις που δίνονταν, θα γίνονται εργαστήρια 2-3 ωρών για κάποιες μέρες της εβδομάδας, με φορείς που ήδη το ΣΔΕ έχει συνεννοηθεί.
Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματισθεί μέσα στη χρονιά, εργαστήρια με το κέντρο κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών «Ορφέας», τον Ερυθρό Σταυρό, το ΔΠΘ και συγκεκριμένα το τμήμα ΤΕΦΑΑ για την Δια βίου Άσκηση, μια και στο ΣΔΕ δεν έχει προβλεφθεί ώρες γυμναστικής. Ένα επίσης ενδιαφέρον τμήμα είναι και το τμήμα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας, το οποίο θα κάνει ο ίδιος ο Δ/ντης, Ηλίας Βλάχος.
Αυτή τη στιγμή 96 μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα, από τις 114 εγγραφές που είχαν. Οι καθηγητές είναι στις θέσεις τους, μεταξύ αυτών και 5 αποσπασμένοι συν τους ωρομίσθιους.
Στους στόχους του ΣΔΕ είναι η λειτουργία παραρτήματος στον Ίασμο. Ήδη, ο κ. Βλάχος είναι σε ανοικτή συνεργασία με τον Δήμαρχο Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν.
Τις επόμενες μέρες θα έλθουν να μας επισκεφθούν και οι τρεις Βουλευτές της Ροδόπης. Εκεί θα τους ζητήσουμε την συμπαράστασή τους και θα τους δείξουμε και τον σοβαρό και ουσιαστικό προγραμματισμό που έχουμε κάνει, ο οποίος είναι σε ορίζοντα 10ετίας λειτουργίας του παραρτήματος. Μιλάμε και δρούμε σοβαρά και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε καταλήγοντας ο κ. Βλάχος.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2QOP6ia
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.