Άγριες Μέλισσες: Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Κυπραίου και τη διπλή ζωή του Κυριάκου

Μεγάλες αποκαλύψεις αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» καθώς ο Δούκας και ο Κυπραίος έρχονται αντιμέτωποι, μόνο που την τελευταία λέξη σε αυτήν τη διαμάχη την έχει ο Κυπραίος.

Η Ριζώ λέει τα ευχάριστα νέα στον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη ή θα χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του;

Η εμφάνιση μίας γυναίκας από άλλο χωριό έρχεται να ταράξει το Διαφάνι, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Κυριάκος ζούσε διπλή ζωή.

Ο Κλεομένης συνεχίζει να πιέζει τον Δούκα λέγοντας πως θα πάρει την Πηνελόπη και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η Πηνελόπη προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του με κάθε τρόπο.

Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος.

Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν το ψάξιμο στα χαρτιά του πατέρα της και κάνουν μία σημαντική ανακάλυψη.



via Press24.gr https://ift.tt/2ZZvevC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη