Άγριες Μέλισσες: Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Κυπραίου και τη διπλή ζωή του Κυριάκου

Μεγάλες αποκαλύψεις αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» καθώς ο Δούκας και ο Κυπραίος έρχονται αντιμέτωποι, μόνο που την τελευταία λέξη σε αυτήν τη διαμάχη την έχει ο Κυπραίος.

Η Ριζώ λέει τα ευχάριστα νέα στον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη ή θα χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του;

Η εμφάνιση μίας γυναίκας από άλλο χωριό έρχεται να ταράξει το Διαφάνι, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Κυριάκος ζούσε διπλή ζωή.

Ο Κλεομένης συνεχίζει να πιέζει τον Δούκα λέγοντας πως θα πάρει την Πηνελόπη και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η Πηνελόπη προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του με κάθε τρόπο.

Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος.

Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν το ψάξιμο στα χαρτιά του πατέρα της και κάνουν μία σημαντική ανακάλυψη.via Press24.gr https://ift.tt/2ZZvevC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.