Το "αντίο" του Νίκου Χατζηνικολάου στην Έρρικα Μπρόγιερ

Το δικό του "αντίο" στην Έρρικα Μπρόγιερ, είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.

"Αυτές οι γιορτές είχαν και δυσάρεστες ειδήσεις. Μία από αυτές τις δυσάρεστες ειδήσεις ήταν ο θάνατος της Έρρικας Μπρόγιερ, αυτής της πολύ σημαντικής γυναίκας. Μιας ηθοποιού που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο και άφησε εποχή στο πλαίσιο της κοινής της παρουσίας με την Μαργαρίτα Μπρόγιερ. Οι αδελφές Μπρόγιερ, πασίγνωστες από το ελληνικό σινεμά και αγαπημένες σε όλους μας, με μπρίο και υπέροχα χορευτικά, με ξεχωριστή παρουσία στο τραγούδι αλλά και στη σκηνή" ανέφερε.

"Ήταν αδελφή της γιαγιάς των παιδιών μου, της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, την αποχαιρετώ με συγκίνηση, με μεγάλη στεναχώρια και στέλνω την αγάπη μου και τα συλλυπητήρια μου στην κόρη της, την Σάντρα Βουτσά, που ξέρω πόσο στεναχωρήθηκε από αυτή την ξαφνική απώλεια" πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:



via Press24.gr https://ift.tt/2sTBMA0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη