-->

Λύνουν χειρόφρενο οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Σάμου

Λύνουν χειρόφρενο οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Σάμου

Ξεκινούν και πάλι οι σχολικές μεταφορές του ΚΤΕΛ Σάμου, έπειτα από την προσωρινή διαταγή για τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων που εξέδωσε η Πρόεδρος Πρωτοδικών του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σάμου, για προσωρινή λύση του προβλήματος.
Τα ασφαλιστικά μέτρα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προς το ΚΤΕΛ θα εκδικαστούν στις 05/02/2020, ενώ υπάρχει δέσμευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, ότι τα δεδουλευμένα προς το ΚΤΕΛ θα καταβληθούν μέχρι 10/02/2020.
Από την πλευρά του ΚΤΕΛ Σάμου σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι σεβόμενοι την απόφαση του δικαστηρίου θα ξεκινήσουν την εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων επαναφέροντας την ομαλότητα στην σχολική κοινότητα.
Ωστόσο επισημαίνουν ότι πρέπει να γίνονται άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, διότι με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο σκεπτικό, φοβούνται ότι αυτή η κατάσταση δυστυχώς θα επανέλθει.

The post Λύνουν χειρόφρενο οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3abjafK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->