Προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από μαθητές σχολείων

Προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  από μαθητές σχολείων

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσαν και προσέφεραν οι γονείς και μαθητές του παιδικού σταθμού «MANELUNA KINDER ACADEMY»στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από τις νηπιαγωγούς και τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το παρόν έδωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Επίσης παρών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος ο οποίος επισήμανε στα μικρά παιδιά ότι τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης θα πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους .

Επιπλέον τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσέφεραν οι μαθητές , οι δάσκαλοι και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 37ου και 4ου δημοτικού σχολείου Λάρισας .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2FsNxjK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη