Δράμα: «Ο Κήπος» του Bruce Gooch με τους Μάινα και Σπερελάκη

Δράμα:  «Ο Κήπος» του Bruce Gooch με τους Μάινα και Σπερελάκη

Το έργο του Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch, «Ο Κήπος» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά παρουσιάζουν στη Δράμα ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη. Ο «Κήπος» είναι το τελευταίο έργο του Bruce Gooch, ενός σημαντικού ηθοποιού και συγγραφέα με επιτυχίες σε πολυάριθμες παραγωγές σε Η.Π.Α και Καναδά. Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Ωδείο.

Μεταξύ των άλλων στο σημείωμά του ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μυλωνάς γράφει: «Στην «ξηρή» ζωή των δύο ηρώων, ο Κήπος είναι μία όαση. Εκεί θα συναντηθούν, εκεί θα προσπαθήσουν να αρθρώσουν μια κοινή γλώσσα, εκεί θα αναζητήσουν ρωγμές για να εισχωρήσουν και να τολμήσουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Παρά τις αντιθέσεις τους. Παρά τις αποτυχίες που κουβαλάνε. Παρά το δισταγμό. Ο Κήπος μετατρέπεται σε έναν τόπο διαπραγμάτευσης με τον άλλο, προπαντός όμως με τον ίδιο τους τον εαυτό. Η απόφαση, κόντρα στις συνθήκες, να χαράξουν μια κοινή διαδρομή, είναι άλλοτε ανακουφιστική άλλοτε επώδυνη, πάντα όμως γενναία. Κι ακόμα κι αν δεν ξέρουμε πόσο γερή είναι αυτή η γέφυρα συνάντησης που επιθυμούν να χτίσουν μαζί, το γεγονός ότι το προσπαθούν, έχει για μένα κάτι το μεγαλειώδες».

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€, ενώ το μειωμένο (Ανέργων, ΑμεΑ, 65 Άνω, Φοιτητικό): 12€. Η προπώληση, γίνεται στο κυλικείο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, στο δισκοπωλείο Αρίων, και στον Μουσικό Οίκο Τζιβανάκη. Πληροφορίες- Κρατήσεις: 2310842509, 6934115555

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2sliB1R
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη