Χειμερινές εκπτώσεις: Οι οδηγίες της τελευταίας στιγμής - Τι λέει στο enikos.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 29 Φεβρουαρίου. Μιλώντας στο enikos.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης έδωσε κάποιες οδηγίες της τελευταίας στιγμής σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές κατά τις αγορές τους.

Καταρχάς, όπως είπε ο ίδιος θα πρέπει να έχει προηγηθεί μια ενδελεχή έρευνα αγοράς. Δεύτερον, είναι απαραίτητο να γνωρίζουν εκ των προτέρων ποια είδη έχουν πραγματικά ανάγκη για να αγοράσουν, ώστε να μην σπαταλήσουν άσκοπα τα χρήματά τους.

Τρίτον, οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφύγουν προϊόντα του παρεμπορίου που είναι αμφιβόλου ποιότητας και αποτελούν και χάσιμο χρημάτων. Τέταρτον, θα πρέπει να προσέξουν την αναγραφή των τιμών και πέμπτον, να προχωρήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στις αγορές τους, γιατί όπως επισημαίνει ο κ. Καφούνης, "όσο προχωρούν οι εκπτώσεις, μειώνονται και τα αποθέματα των εμπορευμάτων".

Σύμφωνα με τον ίδιο, "θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες και θα υπάρχουν εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν έως και το 70%".via Press24.gr https://ift.tt/2Nzb8nl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.