Χειροκρότημα και μεγάλη τιμή στον πρώτο σκόρερ της Euroleague Βασίλη Σπανούλη (pics & vid)

Photo: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη όπως του αξίζει για ένα σπουδαίο επίτευγμα όπως είναι η ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Euroleague. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημιούργησε ένα όμορφο τελετουργικό πριν από την έναρξη του αγώνα με την Άλμπα με τον Kill Bill να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσαν μία μεγάλη κορνίζα κι ένα βραβείο στο οποίο αναγράφεται το όνομά του στα λατινικά.

5005144

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το βίντεο που παρουσιάστηκε προς τιμήν του στο οποίο μίλησαν για τον Σπανούλη σπουδαίες προσωπικότητες όπως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς, Πάου Γκασόλ, Τόνι Πάρκερ, Κώστας Φορτούνης, Κατερίνα Στεφανίδη, Λευτέρης Πετρούνιας και Σπύρος Γιαννιώτης.

{https://twitter.com/EuroLeague/status/1217162858703859715}



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/3aavPzp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη