Καβάλα: Η παράσταση Frida ΚΙ ΑΛΛΟ στο Δημοτικό Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Καβάλα: Η παράσταση Frida ΚΙ ΑΛΛΟ στο Δημοτικό Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Οι Fly Theatre έρχονται για πρώτη φορά, για δύο παραστάσεις στην Καβάλα και το Δημοτικό Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» και παρουσιάζουν τη συναρπαστική ιστορία με τίτλο Frida ΚΙ ΑΛΛΟ, βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου FridaKahlo.

Παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26 Ιανουαρίου 2020 στις 9 το βράδυ. Η παράσταση είναι βασισμένη σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου και πραγματεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος.

Τη Μεξικανή ζωγράφο ενσαρκώνει η Κατερίνα Δαμβόγλου παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώματα, αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσμο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo μέσα από εμβληματικές εικόνες και τους πίνακές της.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 85 λεπτά. Τιμές εισιτηρίων 12€ κανονικό και 10€ φοιτητών, ανέργων, άνω των 65 και ΑΜΕΑ. Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2510 620566

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2NvKkEq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.