GNTM: Η Κέισι ζει το μεγάλο πάθος στο πλευρό του συντρόφου της - ΦΩΤΟ

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

Ένα μεγάλο πάθος ζει στο πλευρό του Θεσσαλονικιού συντρόφου της Δημήτρη Τρίτου, η φιναλίστ του GNTM, Κέισι Μίζιου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, μετά το τέλος του παιχνιδιού η Κέισι έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απολαύσει όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους της, ανάμεσά τους και ο σύντροφός της , Δημήτρης Τρίτος.

Με μία μόνο ματιά μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο ταιριαστοί και ερωτευμένοι είναι οι δυο τους. Ο Δημήτρης είναι προστατευτικός και τρυφερός με την Κέισι, ενώ εκείνη δεν έχει μάτια για άλλον. «Όταν είναι μαζί, φαίνονται απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον», λένε εμφατικά οι φίλοι τους. Βόλτες, εξορμήσεις, ρομαντικά δείπνα, βραδινές έξοδοι αλλά και τρυφερές στιγμές στο σπίτι, βλέποντας ταινία , μαγειρεύοντας και γελώντας... Κάπως έτσι επιλέγουν να αξιοποιούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί.

Η γνωριμία τους έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν το νεαρό μοντέλο μετακόμισε εκεί από την Καβάλα για να σπουδάσει αισθητική. Από την πρώτη στιγμή που ο γοητευτικός Θεσσαλονικιός τη συνάντησε, γοητεύτηκε από την ομορφιά της και την έντονη προσωπικότητά της. Έκτοτε είναι αχώριστοι και απόλυτα ευτυχισμένοι μαζί. Συχνά δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, όπου και οι δύο λάμπουν από ευτυχία.



via Press24.gr https://ift.tt/30kw3j1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη