Megxit: Συμφωνία "βόμβα" με την Disney για την Μέγκαν Μαρκλ

Μπορεί να περιμέναμε ότι η πρώτη συμφωνία της Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit, θα είναι με τον οίκο Givenchy αλλά η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την... έκπληξη.
Σαν "βόμβα" έπεσε στη βασιλική οικογένεια το δημοσίευμα της εφημερίδας Times, ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney.
Το αντάλλαγμα που ζήτησε είναι η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.
Η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ "Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα". Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή.
Μια εκπρόσωπος της Μέγκαν, ο επίσημος τίτλος της οποίας είναι Δούκισσα του Σάσεξ, δεν σχολίασε το δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Ντίσνεϊ.


via Press24.gr https://ift.tt/2FHO6WU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη