Megxit: Θα αποκληρώσει ο πρίγκιπας Κάρολος τον Χάρι;

Ο πριγκιπας Κάρολος απείλησε ότι θα αποκληρώσει τον πρίγκιπα Χάρι, αν ο γιος του και η Μέγκαν Μαρκλ αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια εντελώς, σύμφωνα με τη NY Post.

Ο πατέρας του Χάρι, ξεκαθάρισε στο ζευγάρι ότι οποιαδήποτε συμφωνία για τα χρήματα θα εξαρτηθεί από τους μελλοντικούς τους ρόλους. Πατέρας και γιος σύμφωνα με τις αναφορές είναι σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις από τα Χριστούγεννα, πριν ανακοινώσουν ξαφνικά το Megxit.

Το 95% των εξόδων του Χάρι και της Μέγκαν, πληρώνονται από το εισόδημα του πρίγκιπα Καρόλου και το υπόλοιπο 5% από τους φορολογούμενους.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία ο Κάρολος έχει δώσει 11 εκατομμύρια για να καλύψει τα καθήκοντα του Χάρι, του Ουίλιαμ και των συζύγων τους το διάστημα 2018-2019.



via Press24.gr https://ift.tt/3a0MFAM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη