Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ: Καταδίκη των επεισοδίων στο Δημoτικό Συμβούλιο

Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ: Καταδίκη των επεισοδίων στο Δημoτικό Συμβούλιο

"Καταδικάζουμε τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου σε βάρος του υφυπουργού Ν. Μηταράκη.
Επίσης, καταγγέλλουμε την προσπάθεια μια μικρής και διατεταγμένης ομάδας που επιχείρησε με λεκτικές επιθέσεις να εμποδίσει τον δημοτικό σύμβουλο Μ. Σκούφαλο να εκφράσει τις σταθερές και ξεκάθαρες θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Αυτές οι ενέργειες, στρέφονται κατά του αγώνα και της διεκδίκησης να κλείσει το Hot spot και να μην δημιουργηθεί κανένα νέο κέντρο κράτησης", σημειώνει σε ανακοίνωσή της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ.
"Καλούμε το λαό της Χίου, τα εργατικά σωματεία και τους μαζικούς φορείς να οργανώσουν τώρα πιο αποφασιστικά την πάλης τους διεκδικώντας: Κανένα νέο κέντρο ανοικτό ή κλειστό στο νησί, εδώ και τώρα κλείσιμο όλων των Χοτ Σποτ στη Χίο και τα νησιά του Αιγαίου. Άμεσος απεγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα. Καμιά αποδοχή, κανένας συμβιβασμός με την αντιδραστική και επικίνδυνη πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, σήμερα της ΝΔ, χθες του ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάζουν τα νησιά του Αιγαίου να γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης κατατρεγμένων από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Καμία ανοχή στο ρατσιστικό μίσος και την ξενοφοβία", καταλήγει.
Χίος 14/1/2020

The post Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ: Καταδίκη των επεισοδίων στο Δημoτικό Συμβούλιο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QQy1o0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη