Αλίκη Κατσαβού στον ΑΝΤ1: Ο Κώστας Βουτσάς είναι μαχητής - ΒΙΝΤΕΟ

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε στον ΑΝΤ1 και μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού.

«Ο Κώστας, όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της εντατικής, είχε ένα ήσυχο βράδυ και η κατάστασή του κρίθηκε ικανοποιητική, ώστε να αρχίσουν σταδιακά τις προσπάθειες για την αποσωλήνωση. Αυτό γίνεται σε όλους τους ασθενείς, δεν είναι μόνο για τον Κώστα. Είμαι συγκρατημένη, αλλά αισιόδοξη και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά», ανέφερε η κ. Κατσαβού.

Και συνέχισε: « Τον ταλαιπωρεί μία λοίμωξη από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός προσπαθούσε να καταπολεμήσει ένα μικρόβιο. Δεν υπέφερε, είχαμε μία δύσπνοια την Παρασκευή, περιμέναμε μήπως περάσει, είδαμε ότι δεν περνάει και έτσι κάλεσα το ΕΚΑΒ».

«Θα κρατήσει αρκετές μέρες. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Πιστεύω στον Κώστα, πιστεύω πολύ στην αγάπη του κόσμου», σημείωσε –μεταξύ άλλων – η κ. Κατσαβού.



via Press24.gr https://ift.tt/2SeSdk6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη