Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Απομακρύνθηκαν όλοι οι πολίτες - Τους 21 έφτασαν οι νεκροί

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Thairath TV μετέδωσε τις πρωινές ώρες της Κυριακής σήμερα πως απομακρύνθηκαν όλοι οι πολίτες που βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο στην βορειοανατολική πόλη στην πόλη Νακόν Ρατσασίμα, όπου νωρίτερα ένας Ταϊλανδός υποαξιωματικός προκάλεσε σφαγή σκοτώνοντας 21 ανθρώπους.

Όλοι οι άμαχοι απομακρύνθηκαν από το εμπορικό κέντρο και τον περιβάλλοντα χώρο, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές. Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο εμπορικό κέντρο έχουν αποκλειστεί από αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Ωστόσο ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Ανουτίν Τσαρνβιρακούλ δήλωσε πως ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη άμαχοι πολίτες μέσα στο εμπορικό κέντρο, ανάμεσά τους και τραυματίες.

Οι ειδικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο, καθώς ο δράστης πιστεύεται ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στην περιοχή γύρω από το κέντρο, τόνισαν οι πηγές στο Thairath TV.

Νωρίτερα το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε ότι ο δράστης, ο Ταϊλανδός υποαξιωματικός Τζακραπάντ Τόμα, κατάφερε να διαφύγει από το εμπορικό κέντρο, μετά από ανταλλαγή πυρών με τις ειδικές δυνάμεις.

Ένας ανταποκριτής του ταϊλανδέζικου καναλιού ανέφερε ότι ακουγόντουσαν πυροβολισμοί και εκρήξεις μέσα από το εμπορικό κέντρο Terminal 21.

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών με τον δράστη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 21. Τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

«Δεν γνωρίζουμε γιατί το έκανε αυτό. Φαίνεται ότι τρελάθηκε», δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.



via Press24.gr https://ift.tt/31O1tPH

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη