Λουτράκι: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 23χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ - Τι λέει ο οδηγός - ΒΙΝΤΕΟ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» 23χρονη, την οποία παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη νεαρός οδηγός στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, ο νεαρός οδηγός φέρεται να έσυρε για πάνω από 10 μέτρα την 23χρονη η οποία κινείτο πεζή στον δρόμο, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο νεαρός οδηγός παραδόθηκε στην αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA, ο δράστης ζήτησε συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι δεν την είχε δει. «Πήγαινα για δουλειά και αφαιρέθηκα για τρία δευτερόλεπτα. Ζητάω συγγνώμη και από αυτήν και από την οικογένειά της» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Την ίδια στιγμή, ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς της 23χρονης, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας, η 23χρονη φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, χωρίς όμως να έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/37dcomK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη