Βόρεια Ήπειρος: 32 ένοπλες ληστείες σε 12 χωριά μέσα σε 2 βδομάδες

Photo: EUROKINISSI

Περισσότερες από τριάντα ληστείες σημειώθηκαν σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων στον ελληνικό μειονοτικό Δήμο Φοινίκης, στην νότια Αλβανία, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος, Χριστάκης Κίτσιος, να ζητήσει την παράμβαση του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τάξης, Σάντερ Λέσαϊ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Φοινικαίων, μόνο τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν 32 ληστείες σε μόλις 12 χωριά. Οι δράστες, εκτός από την αρπαγή χρημάτων, οικιακών σκευών, εργαλείων και ό,τι άλλο χρήσιμο βρουν, απειλούν με όπλα τα θύματα, κυρίως τους ηλικιωμένους.

Κλίμα ληστειών και ανασφάλειας επικρατεί και στον άλλο δήμο με αμιγή ελληνικό μειονοτικό πληθυσμό, εκείνον της Δρόπολης, στον νομό Αργυροκάστρου.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2SUc1K9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη