ΙΚΥ: Τα αποτελέσματα για το μηνιαίο φοιτητικό επίδομα σε 5730 φοιτητές

ΙΚΥ: Τα αποτελέσματα για το μηνιαίο φοιτητικό επίδομα σε 5730 φοιτητές
ΙΚΥ: Τα αποτελέσματα για το μηνιαίο φοιτητικό επίδομα σε 5730 φοιτητές.

ΙΚΥ: Ανακοινώνεται ο Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων, κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες- ακαδ. έτος 2018/19». Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν και εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αίτησή τους, εισάγοντας Αρ. Πρωτ. Αίτησης (χωρίς την ημερομηνία) και ΑΦΜ, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής στον σύνδεσμο: https://ift.tt/2spYpHa.

Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει των μορίων που αναγράφονται στην ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αυτομάτως από την ίδια διαδικτυακή εφαρμογή. Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί αναντιστοιχία μορίων του πίνακα κατάταξης με την οριστικοποιημένη ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση του, ο υποψήφιος οφείλει να ενημερώσει αμέσως το ΙΚΥ -μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής: https://ift.tt/3cgsQX8 το αργότερο έως και 5/3/2020, επισυνάπτοντας και την εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου να διορθωθεί/θεραπευτεί τυχόν τεχνικό σφάλμα.

Καλούνται οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν 76 μόρια και άνω (σειρά κατάταξης μικρότερη ή ίση με 5.730), να υποβάλλουν (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά– courier), στο ΙΚΥ (Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234 Νέα Ιωνία), την ηλεκτρονική τους αίτηση (οριστικοποιημένη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου) εκτυπωμένη, υπογεγραμμένη και συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την με αριθμ. 22127/25-10-2019 Πρόσκληση, το αργότερο έως την 31η Μαρτίου 2020 (σφραγίδα ταχυδρομείου), προκειμένου να διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος επιλεξιμότητας. Δεν θα εξεταστούν αιτήσεις που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα ή με οποιονδήποτε άλλον από τον προαναφερόμενο τρόπο (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φαξ κ.λπ.)

  • ΙΚΥ
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


    via Ειδησεις https://ift.tt/2ToMKGT
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη