Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελένης Πέτα για τον αδελφό της που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Για την απώλεια του αδελφού της που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Πέτα, στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" .

«Το έχω ξαναπεί και πρόσφατα στη ζωή μου το γιατί σε μένα… Δεν πρέπει να λέγεται" σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Πέτα. "Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο ατύχημα με μηχανή. Ήμουν από πίσω και ακολουθούσα εγώ. Πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί και δυστυχώς έγινε έτσι» είπε μεταξύ άλλων.

«Τον έκλεισε ένα φορτηγό αλλά δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε δηλαδή το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον βαθμό αυτόν τουλάχιστον. Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν ενώνεται αυτό το πράγμα που έχει γίνει, αλλά βέβαια ο χρόνος βοηθάει τελικά αλλά εκεί παραμένουν οι πληγές. Δεν θα πω όμως γιατί πια, γιατί σε μένα» ανέφερε.

Όσον αφορά τη σχέση ζωής που διατηρεί με τον Παντελή Καναράκη αλλά και την Δέσποινα Βανδή, η Ελένη Πέτα δήλωσε πως "ήμουν η πρώτη που κατέβηκε στην Αθήνα. Μετά ήρθε η Δέσποινα και μετά ήρθε ο Παντελής. Τον είχαμε υπό την προστασία μας και είναι οικογένεια μου, φίλος καρδιάς που με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλές παραστάσεις μου"

"Με τη Δέσποινα δεν έχουμε πια επαφή, δεν βρισκόμαστε αλλά δεν παύει να είναι στην καρδιά μου. Οι ρυθμοί της, η δική μου στάση και πάρα πολλά πράγματα συντέλεσαν στο να μην έχουμε πια κάτι κοινό να μοιραστούμε" συμπλήρωσε η Ελένη Πέτα.

Δείτε το βίντεο του OPEN

Πηγή βίντεο: gossip-tv.grvia Press24.gr https://ift.tt/2SdM6vp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.