Φώτης Ντούλος: Τι ζήτησε ο δικηγόρος του - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον θάνατο του Φώτη Ντούλος την Πέμπτη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, το πτώμα της οποίας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ο συνήγορός του παρουσιάζεται έτοιμος να αποδείξει την αθωότητά του.

Ο Νορμ Πάτις επιμένει ότι ο ομογενής είναι αθώος παρά την απόπειρα αυτοκτονίας, και ζήτησε από το κράτος να προχωρήσει σε ποινική υπόθεση εναντίον εναγόμενου που δεν είναι πια ζωντανός.

Το αν θα γίνει μεταθανάτια δίκη είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σύντομα, αλλά νομικοί επαΐοντες μιλώντας στο CNN είπαν ότι μια τέτοια διαδικασία είναι εξαιρετικά σπάνια.

    "Είναι εντελώς ασυνήθιστο βάσει της εμπειρίας μου να συνεχιστεί μία τέτοια διαδικασία όταν έχει πεθάνει ο εναγόμενος" είπε ο καθηγητής Νομικής και διευθυντής της Κλινικής Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ.

    via Press24.gr https://ift.tt/2RT44o6
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη