Στον απόηχο της συνεδρίασης για το " στοιχειωμένο " συνεδριακό της Αράχωβας.


Την Τετάρτη 5/2/20 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λαογραφικού Αράχωβας, τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αράχωβας , με δημόσιο χαρακτήρα ώστε να παραβρεθεί οποιοσδήποτε ήθελε , είτε για να παρακολουθήσει απλά την συνεδρίαση είτε για να εκφέρει τις απόψεις του.
Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης , ήταν η συζήτηση  για την αποδοχή ή όχι ενός εγγράφου που ήρθε από την κατασκευάστρια εταιρεία του συνεδριακού κέντρου της Αράχωβας, το οποίο δεν έχει τελειώσει ποτέ και που αναφέρει υπό ποιους  όρους δύναται να συνεχίσει τα έργα και να λειτουργήσει το όλο κτίριο.
Οι όροι όμως του εγγράφου δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδεκτοί από τους Αραχωβίτες.
 Η πρόεδρος του τοπικού Αράχωβας , έπειτα από μια λεπτομερέστατη αναφορά όλων των γεγονότων και των αποφάσεων που έχουν παρθεί , καθόλη την διάρκεια του εν λόγου έργου , με μια αναφορά που διήρκεσε μια ώρα και κατόπιν ψηφοφορίας των συμβούλων του τοπικού , αποφάσισαν  να εισηγηθούν να  μην γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις της εταιρείας και να επιστρέψουν το έγγραφο στον ΔΗΜΟ ΔΑΑ , από όπου και προωθήθηκε.

Βεβαίως τον λόγο πήραν και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΑΑ. , Αραχωβίτες σύμβουλοι του Δ.Σ. του Δήμου, ο κύριος Ζάκκας από την Λαϊκή συσπείρωση καθώς και  παρευρισκόμενοι πολίτες. 
Σχεδόν όλοι συμφωνούσαν ότι το έργο πρέπει να τελειώσει και να  παραδοθεί προς χρήση αλλά όχι με τους όρους που θέτει η εταιρία.

Δυστυχώς όμως κανείς μα κανείς , δεν έδωσε στον κόσμο να καταλάβει με ποιον τρόπο θα μπορέσει να συνεχιστεί το έργο , αν δεν το συνεχίσει η εν λόγω εταιρεία ή με ποιους όρους να το συνεχίσει η ίδια καθώς και ποιο είναι πλέον το σημερινό καθεστώς , δηλαδή τι δικαιούται η εν λόγω εταιρεία ή αν το κτίριο ανήκει πλέον στον Δήμο Δ.Α.Α. .  Όλα είναι στον αέρα. Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/372gj64
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.