Ο χαρακτηρισμός ευρωπαϊκού εκδότη τύπου άλλαξε για την ιδιοκτησία http://www.kaliterilamia.gr/

Message type: [WNC-20097978]
Search Console

Ο χαρακτηρισμός ευρωπαϊκού εκδότη τύπου άλλαξε για την ιδιοκτησία http://www.kaliterilamia.gr/

Προς τον κάτοχο της ιδιοκτησίας http://www.kaliterilamia.gr/,

Η ρύθμιση ευρωπαϊκού εκδότη τύπου άλλαξε για τον ιστότοπό σας kaliterilamia.gr από έναν κάτοχο ιδιοκτησίας Search Console. Η νέα ρύθμιση είναι: Δεν είναι ευρωπαϊκή έκδοση τύπου. Ο χαρακτηρισμός ως ευρωπαϊκή έκδοση τύπου μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του ιστοτόπου σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον χαρακτηρισμό του ιστοτόπου σας στο Google ή δείτε παραδείγματα σχετικά με το πώς αυτός ο χαρακτηρισμός επηρεάζει τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google.
Διαβάστε την οδηγία (ΕΕ) 2019/790 για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα συγγενικά δικαιώματα στην ψηφιακή ενιαία αγορά.
Υποβάλετε ερωτήσεις στο φόρουμ μας. Για περισσότερη βοήθεια, αναφέρετε τον τύπο μηνύματος [WNC-20097978].
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 | Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγής επειδή ο ιστότοπός σας έχει καταχωριστεί στο Google Search Console | Καταργήστε την εγγραφή σας από αυτόν τον τύπο μηνύματος
Προσθέστε συνεργάτες που θα λαμβάνουν μηνύματα για αυτόν τον λογαριασμό Search Console

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη