Ειδική σύσκεψη στο Δήμο Χαλκιδέων για τη συνοικία της Χαραυγής

Ειδική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ληλαντίων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της συνοικίας της Χαραυγής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αναστασία Ψυχογυιού, ο Αντιδήμαρχος Έργων και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Γουρνής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας κ. Απόστολος Κουφός, ο Υποδιοικητής της Ασφάλειας κ. Κώστας Τομαράς, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΧ κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών κ. Παναγιώτης Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου "Χαραυγή" κ. Αντώνης Χριστοδούλου, η Σύμβουλος της Κοινότητας Χαλκίδας κ. Ελένη Ντούνια-Τσοκάνη και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων κ. Νίκος Κασσαβέτης. 

Κύριο θέμα της συζήτησης, το οποίο βρήκε σύμφωνους όλους τους συμμετέχοντες, ήταν η ανάγκη να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης, των παράνομων συνδέσεων ηλεκτροδότησης και υδροδότησης καθώς και των κρουσμάτων παραβατικότητας. Η Δημοτική Αρχή ανέλαβε το συντονισμό των απαραίτητων παρεμβάσεων από τους φορείς, προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα και να επέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής. 


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2vdIsJS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.