Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1«Άγριες Μέλισσες» , που έχει «μαγέψει» το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κυπραίος, μετά την αποκάλυψή του στη Λενιώ, ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του… ο Κυριάκος, ο κλαριντζής. Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Λενιώ ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν' απομακρύνεται απ' το νεκρό γιο του.Απ' την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του. Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν ν' αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν την ίδια ώρα που η Λενιώ, συντετριμμένη απ' τις τύψεις μπροστά στη θέα του Λάμπρου, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο.

via Press24.gr https://ift.tt/2RV8MBM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη