Νικήτρια στο ντέρμπι της Λειψίας με την Γκλάντμπαχ η... Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η κερδισμένη της... αναμέτρησης ανάμεσα στη Λειψία και την Γκλάντμπαχ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με την Μπάγερν να μένει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα «πουλάρια» έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 0-2 (24' Πλεά, 35' Χόφμαν) στη «Red Bull Arena», ενώ είχαν ευκαιρία και για τρίτο γκολ, που θα κλείδωνε το παιχνίδι.

Οι δύο αλλαγές του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο ημίχρονο (Σικ, Πόουλσεν), όμως, άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και βοήθησαν τη Λειψία να κάνει... restart. Στο 50' ο Σικ σκόραρε ξαναβάζοντας τους γηπεδούχους στο παιχνίδι. Στο 60' ο Πλεά είδε στην ίδια φάση δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε, η Λειψία αύξησε την πίεση και στο τέλος του παιχνιδιού ισοφάρισε με τον Ενκουενκού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



via Press24.gr https://ift.tt/37QWEao
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη