Τα δάκρυα της Κατερίνας Στικούδη: Ο χαμός ενός ανθρώπου πάντα σε πονάει - ΒΙΝΤΕΟ

"Μετά τον γάμο άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου" είπε η Κατερίνα Στικούδη για τις εμφανίσεις της στο My Style Rocks ως παρουσιάστρια της εκπομπής, που επιλέγει πιο συντηρητικά ντυσίματα.

Ο Βαγγέλης δεν είχε πρόβλημα, ποτέ δεν είχε με το τι φοράω" πρόσθεσε για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη για τον οποίο είπε ότι "από τον πρώτο μήνα ένιωσα ότι είναι ο άνθρωπός μου, από την πρώτη χειραψία που ήμασταν στη Βαρβάκειο Αγορά. Ήμασταν στα γυρίσματα της εκπομπής Mega Star".

"Με τράβηξε από την πρώτη στιγμή, τώρα είμαι πιο ερωτευμένη και πιο παθιασμένη με τον άνδρα μου" επεσήμανε. "Οι οικογένειές μας είχαν αρκετά κοινά στοιχεία. Η μαμά του ήταν εκπαιδευτικός, η οποία δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή. Και λέω δυστυχώς γιατί ήμουν λίγο άτυχη σε αυτό. Είχα μια πολύ καλή πεθερά... Σαν να είναι πρόσφατο είναι κάθε φορά... Κάποια πράγματα μπορεί να περάσουν χρόνια αλλά ο χαμός ενός ανθρώπου πάντα σε πονάει. Άσχετα με την ηλικία και το τι έχει συμβεί. Ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά πιστεύω ότι οι συμβουλές, η ενέργεια και η αγάπη της θα με βοηθούσε".

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:via Press24.gr https://ift.tt/37POUVT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.