Σοκ για τον ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Κρέσπο

Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από την Ισπανία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε για την πατρίδα του, όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν' αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του!

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

Η επιστροφή του Κρέσπο στην ενεργό δράση αναμένεται στη διαδικασία των πλέι οφ της Super League 1!

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2SkWm5c
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη