Παραιτήθηκε η "Πέπα το γουρουνάκι"

Την παραίτησή της από την παιδική σειρά "Πέπα το Γουρουνάκι" υπέβαλε η 18χρονη ηθοποιός Χάρλεϊ Μπερντ που δάνειζε τη φωνή της στο πιο διάσημο γουρουνάκι εδώ και 13 χρόνια

Τη φωνή της Πέπα θα κάνει πλέον η 9χρονη Αμελί Μπέα, που χαρακτήρισε τον νέο της ρόλο "όνειρο που βγήκε αληθινό" Ανακοινώνοντας την παραίτησή της, η Χάρλεϊ που αμειβόταν με περισσότερα από 1.000 δολάρια την ώρα για να προσφέρει τη φωνή της, είπε: "Το να γίνω η φωνή της Πέπα στην ηλικία των 5 ετών ήταν η αρχή ενός εξαιρετικού ταξιδιού και ποτέ δεν θα ξεχάσω τα χρόνια στο σόου".

Η Λίλι Σνόουντεν Φάιν ήταν η πρώτη ηθοποιός που προσέφερε τη φωνή της για την Πέπα στο ντεμπούτο της σειράς το 2004. Το 2006 και για μία σεζόν, φωνή της Πέπα έγινε η Σέσιλι Μπλουμ. Από το 2007 τη φωνή της Πέπα κάνει η Χάρλεϊ που πλέον δέχθηκε πρόταση να σπουδάσει υποκριτική σε μία από τις σπουδαιότερες σχολές.



via Press24.gr https://ift.tt/2RLqBTy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη