Αντιδρά στην λογική της επίταξης και ο Δήμος Δυτικής Σάμου

Αντιδρά στην λογική της επίταξης και ο Δήμος Δυτικής Σάμου

Την στήριξή του στις κινητοποιήσεις της περιφέρειας,  και την αντίθεσή του στην απόφαση για επίταξη εκτάσεων στο νησί  εκφράζει ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης. Απευθύνει κάλεσμα σε  κάθε Σαμιώτη που βρίσκεται στην Αθήνα να συμμετέχει στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί.


«Αντιδρούμε στη λογική της επίταξης και θεωρούμε πρόκληση την κυβερνητική ανακοίνωση 3 ημέρες πριν τη συγκέντρωση του περιφερειάρχη και των δημάρχων του Βορείου Αιγαίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό αποδεικνύει έλλειψη εμπιστοσύνης και συνεννόησης. Παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας και δηλώνουμε πως δεν θα συμμετέχουμε στις όποιες συζητήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες. Καλούμε την κυβέρνηση  να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και τη συνεννόηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία με ευθύνη της κατέστρεψε», αναφέρει ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου.

The post Αντιδρά στην λογική της επίταξης και ο Δήμος Δυτικής Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2UJvLl2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη