Θυμάστε τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Δάνη Τζαμτζή; - Δείτε τι κάνει σήμερα

Θυμάστε τον Δάνη Τζαμτζή; Τον πρώην βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ που εξελίχθηκε στον πιο διάσημο ψηφολέκτη όλων των κοινοβουλευτικών περιόδων χάρη στη βροντερή φωνή του;

Σύμφωνα με τον "Μικροπολιτικό" στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο Τζαμτζής έχει γυρίσει στον τόπο του, ασχολείται με τη δουλειά του που είναι η καλλιέργεια του ροδάκινου και είναι αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δάνης Τζαμτζής έγραψε βιβλίο με τίτλο "Πρώτη γραμμή" και η εισαγωγή του υπογράφεται από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη με φωτογραφία δεκαετίας.

Ο Μεϊμαράκης περιγράφει το βιβλίο με την εξής φράση: "Γεμίζει το δισάκι της ψυχής με αδρό γράψιμο και αφοπλιστική αμεσότητα, εν είδει άμυνας στη γενικευμένη λήθη, απέναντι στους κάθε λογής μηχανισμούς ισοπέδωσης αγώνων, καρατόμησης της αλήθειας, αλλά και κατάργηση της προσφοράς". Πρόκειται για την πολιτική αυτοβιογραφία του Δάνη Τζαμτζή.



via Press24.gr https://ift.tt/2UxQXKP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη