-->

Τουρκία-σεισμός: Το «ευχαριστώ» Τσαβούσογλου στους ΥΠΕΞ Ελλάδος, Λετονίας, Λιθουανίας για την συμπαράσταση

Τουρκία-σεισμός: Το «ευχαριστώ» Τσαβούσογλου στους ΥΠΕΞ Ελλάδος, Λετονίας, Λιθουανίας για την συμπαράσταση

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μέσω twitter ευχαρίστησε τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας, της Λετονίας και της Λιθουανίας για τα μηνύματα συμπαράστασης μετά τον φονικό σεισμό στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράν.

Τους ΥΠΕΞ της Λετονίας και της Λιθουανίας, τους ευχαρίστησε στα τουρκικά και στα Αγγλικά, με εξαίρεση τον κύριο Δένδια που τον ευχαρίστησε στα Ελληνικά. «Ευχαριστώ για τις ευχές, για τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη σου» του έγραψε χαρακτηριστικά .
Υπενθυμίζεται ότι στον χθεσινό σεισμό των 5,7 Ρίχτερ σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 50 και επλήγη κυρίως η επαρχία Βαν της Τουρκίας που βρέθηκε πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, που εντοπίστηκε στην άλλη πλευρά των συνόρων, σε χωριό στο Ιράν.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TcZeBk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->