Τα έβαλε με δημοσιογράφο επειδή δεν φορούσε… σουτιέν

Σάλος προκλήθηκε με σχόλιο που έκανε ο Sven Spoormakers στο Twitter για μία δημοσιογράφο στην Αργεντινή.

Ο πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης και νυν δημοσιογράφος στην «Het Laatste Nieuws», ανέβασε μια φωτογραφία με τη συνάδελφό του, σχολιάζοντας εμμέσως πλην σαφώς το γεγονός ότι δεν φορούσε σουτιέν: «Is it cool in Argentina?».

Ακολούθησε θύελλα αντιδράσεων, με πιο χαρακτηριστική αυτή της δημοσιογράφου, της Sophie Smith από την Αυστραλία.

«Σοβαρά; Σε παρακαλώ πες μου ότι έγινε λάθος στην μετάφραση και δεν σχολίασες δημοσίως μία νεαρή ρεπόρτερ. Μιλώντας από εμπειρία, επέτρεψέ μου να σου πω ότι κάνει την ίδια δουλειά με σε εσένα, αλλά δουλεύει περισσότερο επειδή υπάρχουν κάτι μ@λΑκ€ς σαν και εσένα», έγραψε.

Ο Spoormakers όμως επέμεινε: «Μην μου βγάζεις το χαρτί του φεμινισμού. Ξέρεις ακριβώς τι φοράει ή μάλλον δεν φοράει. Αν έπαιρνα μία συνέντευξη έχοντας τα γεννητικά μου όργανα έξω, θα γελάγατε μαζί μου».

Τότε η Smith του απάντησε λέγοντας: «Οπότε είναι λάθος της που εσύ δεν μπορείς να μην κοιτάς το στήθος της. Τι έπρεπε να κάνει, να βάλει ένα σακί για να μην ενθουσιάζεσαι. Θα σε βγάλω μία φωτογραφία στην δουλειά, θα την ποστάρω, θα γράψω πόσο μικρό πέος έχεις και εσύ θα είσαι οκ με αυτό;»

Ο πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης αναγκάστηκε μετά από όλα αυτά να κατεβάσει το αρχικό tweet του και να δημοσιεύσει ένα άλλο, ζητώντας συγγνώμη και σημειώνοντας έκρινε λάθος το όλο περιστατικό.



via Press24.gr https://ift.tt/394hALo

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη