Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Κέιν

Τον πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΝτεΆντρε Κέιν απέκτησε το Περιστέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «κυανοκίτρινους» και αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή (9/2), ώστε να ενσωματωθεί και να αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πατρών. Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Περιστερίου, ο Κέιν ανέφερε: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα η μεταγραφή μου στο Περιστέρι, καθώς γνωρίζω ελάχιστα για την ομάδα, τα συστήματα, τους συμπαίκτες μου. Η σεζόν είναι σε προχωρημένο στάδιο και έτσι θα πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω πως με τη βοήθεια των προπονητών και όλων των ανθρώπων της ομάδας, η δουλειά αυτή θα αποδώσει και θα ενσωματωθώ σύντομα. Δεν βλέπω την ώρα να έρθω στην Αθήνα, να περάσω τις ιατρικές εξετάσεις και να αρχίσω προπονήσεις, ώστε να είμαι έτοιμος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη».

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει: «Πανίσχυρη γίνεται πλέον η περιφερειακή γραμμή του Περιστερίου winmasters, με την προσθήκη του Ντεάντρε Κέιν, ενός παίκτη πρώτης γραμμής, με σπουδαία εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Ντεάντρε Κέιν (31χρ., 1,96). Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν...»



via Press24.gr https://ift.tt/2S88doa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη