Γιατί ταρακουνηθήκατε κκ Συκιώτη και Παταργιά;

Από σχολιασμό ενός ετεροδημότη 

Παρακολούθησα το video από τη συνεδρίαση του ΔΣ και θέλω να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με τα όσα άκουσα, με τη ματιά ενός ετεροδημότη που λόγω της απόστασης ίσως βλέπω τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Για να διαπιστώσεις εάν μια ενέργεια που κάνεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, έχει περιεχόμενο, ουσία και αποδείξεις, αρκεί να δεις τις αντιδράσεις του αντιπάλου σου. Εάν αδιαφορήσει, μάλλον εσύ δεν έκανες κάτι καλά και ο αντίπαλός τα έχει κάνει όλα καλά. Εάν τον πιάσει πανικός και αρχίσει τις επιθέσεις και κυριαρχήσει ο παροξυσμός, τότε είναι σαφές πως ο αντίπαλός σου ανησυχεί. Γιατί όσα του καταλογίζεις, δεν είναι φαντασιώσεις, αλλά η ωμή αποτύπωση της αλήθειας.

Η τοποθέτηση του κ. Σκούφια, αντί να προκαλέσει αδιαφορία και ειρωνεία, όπως θα γινόταν εάν ήταν όλα καλά, προκάλεσε έντονες και ακραίες αντιδράσεις. Οι κκ. Συκιώτης και Παταργιάς αντί να απαντήσουν ουσιαστικά άρχισαν να τον βρίζουν και να τον προσβάλλουν δηλ. στη ουσία να επιβεβαιώνουν δίχως να το καταλάβουν τα λεγόμενά του.
Γιατί ταρακουνηθήκατε κκ Συκιώτη και Παταργιά;
Αφού είναι όλα καλά στον Προϋπολογισμό, προς τι ο πανικός;
Τι φοβάστε; Δεν τα έχετε φτιάξει όλα καλά;

Αν αυτό συμβαίνει είναι προτιμότερο να κάνετε τώρα ανάκληση της απόφασής σας και να υιοθετήσετε για τα ανταποδοτικά τέλη την πρόταση της κας Μπεζάτη με μικρές προσθήκες από την πρόταση του κ. Φλωράκη.
Εκτιμώ ότι ο κ. Σκούφιας, από όσο τον έχω ψυχολογήσει μέσα από τις απόψεις που αναρτά στο blog, ότι λέει το μετουσιώνει και σε πράξη, με ότι αυτό σημαίνει για τη διοίκηση του Δήμου.
Ο κ. Σκούφιας στη παρέμβασή του σας είπε ότι από τη στιγμή που ως πλειοψηφούσα παράταξη αποφασίσετε να επιβάλετε αυτές τις αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη, μη λαμβάνοντας υπόψη πως ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει οικονομικά προβλήματα και αδυνατεί να πληρώνει τους ήδη υπάρχοντες λογαριασμού της ΔΕΗ, ως ενεργός πολίτης είναι υποχρεωμένος να προσπαθήσει να μπλοκάρει την έγκριση του προϋπολογισμού λόγω παρατυπιών, ως άμυνα στις αυθαιρεσίες σας, με στόχο να σας προσγειώσει στη πραγματικότητα και να σας οδηγήσει στην ανάκληση της απόφασης.

Η 'καυτή πατάτα' είναι πλέον σε εσάς.

Και είναι δύσκολο να πείσετε τη κοινωνία ότι το παίζει 'τιμωρός' κ. Συκιώτη. Η κοινωνία τιμωρό βλέπει αυτόν που απλώνει το χέρι να της πάρει με το έτσι θέλω και τα τελευταία ευρώ από τη τσέπη της. Και αυτόν τον τιμωρεί …

via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/3boLCes
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη