Κορονοϊός: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών - Τι ανακοίνωσαν οι κινεζικές Αρχές - ΤΩΡΑ

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων εξαιτίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας που έχει προκαλέσει ο νέος κορονοϊός στην Κίνα αυξήθηκε σε τουλάχιστον 304, καθώς οι υγειονομικές αρχές της επαρχίας Χουμπέι, εστίας της μόλυνσης, ανακοίνωσαν σήμερα Κυριακή 45 νέους θανάτους, εκ των οποίων 32 στην Ουχάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας.

Στον νεότερο απολογισμό που δίνει καθημερινά, η επιτροπή υγείας της επαρχίας έκανε λόγο για 1.921 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Χουμπέι, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Τον νεότερο απολογισμό επιβεβαίωσε η κινεζική κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη την εθνική επιτροπή υγείας, εξηγώντας ότι δεν καταγράφηκαν θάνατοι τις περασμένες εικοσιτέσσερις ώρες σε άλλες περιοχές της Κίνας.

Ωστόσο, το σύνολο των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων σε όλη την κινεζική επικράτεια ως τα μεσάνυχτα της 1ης Φεβρουαρίου ανήλθε σε 2.590.

Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 14.380 ως χθες το βράδυ.

Άλλα περίπου 150 κρούσματα της επιδημίας έχουν επιβεβαιωθεί εκτός Κίνας.

Πηγή: ΑΜΠΕ



via Press24.gr https://ift.tt/2OlCyxd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη