Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας

Συνάντηση πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο στη Ληλαντίων η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ.Έλενα Βάκα με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, κατά την οποία του έδωσε ευχές για καλή και δημιουργική θητεία και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για καλή συνεργασία, με πρωταρχικό κοινό τους στόχο τη λειτουργία του νέου νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Βάκα ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Χατζημαργαρίτη για την πορεία των συνοδών έργων, που εκτελεί ο Δήμος Χαλκιδέων, με στόχο την ολοκλήρωσή τους μέσα στο καλοκαίρι του 2020. Ειδικά για την ύδρευση, του γνωστοποίησε ότι υπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό η απόφαση ένταξης της χρηματοδότησης του έργου «Κατασκευή Αγωγού Υδροδότησης Νέου Νοσοκομείου», προϋπολογισμού 230.000 ευρώ, που θα εκτελέσει η ΔΕΥΑΧ. Επιπλέον, τον ενημέρωσε για τη διαδικασία που θα μεταφερθούν τα χρήματα του κληροδοτήματος «Μπαφέρου» σε λογαριασμό διαχείρισής του Νοσοκομείου Χαλκίδας.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/38jnM1T
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη