Χωρίς τίτλο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του έμενε η όμορφη αδελφή του, η Κωνσταντίνα, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του Δημήτρη Ουγγαρέζου και επιδίωκε να βρεθεί μόνη της μαζί του για να γνωριστούν λίγο καλύτερα.

Ο Σάββας Πούμπουρας στο πλαίσιο της εκπομπής Best Friend's Fear είχε ετοιμάσει τη φάρσα του και έτσι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ο Κρητικός αδελφός βγήκε εκτός εαυτού και ένα πιστόλι προστέθηκε στο "παιχνίδι".

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπιασε ένα βάζο, το οποίο έσπασε στο κεφάλι του άνδρα. Τότε "έντρομος" ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε στο σπίτι φωνάζοντας προς τον παρουσιαστή ότι πρόκειται, απλά, για μια καλοστημένη φάρσα. Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε τρομοκρατηθεί με την τροπή που πήρε η φάρσα, μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι το "θύμα" ήταν ο ίδιος και όχι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2SaaxuY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη