Γεια σου είναι πολύ επείγουσα

Θερμοί χαιρετισμοί!

Έχω γράψει προηγουμένως σε σας, αλλά είναι ατυχές το γεγονός ότι τα μηνύματά μου δεν σας παραδόθηκαν. Παρ 'όλα αυτά, σας στέλνω για άλλη μια φορά.

Είμαι Συνήγορος. Σάνι Τόνι Ντόναλντ. και είμαι δικηγόρος και κύριος πληρεξούσιος που εργάζεται σε τομείς δικαιοδοσίας οικογενειακού δικαστηρίου.

Επιδιώκω τη συγκατάθεσή σας να σας παρουσιάσω ως τον πλησιέστερο πελάτη, έναν ντόπιο της χώρας σας, τον οποίο βοήθησα στην πραγματοποίηση επενδυτικής κατάθεσης (8.720.000 δολάρια) 8 εκατομμυρίων, επτά εκατόν είκοσι χιλιάδων δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών σε εταιρεία χρηματοδότησης.

Ενημέρωσα την εταιρεία χρηματοδότησης για τη μετάδοσή του με την οικογένειά του στην πορεία προς την κοντινή χώρα και μου δόθηκε η εντολή να παρουσιάσω οποιοδήποτε διαθέσιμο μέλος της οικογένειάς του ή στενό συγγενή του για να πληρώσει τα χρήματα.

Ο λόγος μου να επικοινωνήσω μαζί σας σε αυτό το θέμα οφείλεται στο ότι έχετε το ίδιο επώνυμο με τον τελευταίο πελάτη μου. Και πάλι δεν υπάρχει εγγεγραμμένος κληρονόμος στο αρχείο λογαριασμού του με την εταιρεία χρηματοδότησης.

Θέλω το αριστερό ταμείο να μεταφερθεί στην επιμέλεια ως κληρονόμος του, πριν κατασχεθεί από τους εκτελεστικούς υπαλλήλους της εταιρείας χρηματοδότησης.

Παρακαλούμε, παρακαλώ, να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες.
Με εκτίμηση,

Συνήγορος. Σάνι Τόνι Ντόναλντ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη